Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Шведи експериментують з гібридним купе під назвою Polestar 1

На перший погляд новий концепт демонструє нові орієнтири компанії Volvo у царині ексклюзивних та розкішних моделей, які плануються вивести у окремий преміум бренд на ім’я Polestar. Водночас, серійне купе коштуватиме не менш ніж 130 тисяч євро, тому розраховувати на тисячі проданих Polestar 1наврядчи можливо.

Можливо, наявність під капотом харизматичного купе гібридної силової установки сприятиме зростанню популярності Polestar 1 серед шанувальників екологічних автомобілів. Доречи загальна потужність новачка сягне 600 к.с., що дозволить купе розігнатися з 0 до 100 км/год лише за 4 секунди. В серійне виробництво, новий Volvo Polestar 1 поступить на початку 2019 року. Згодом, шведи пообіцяли вивести на ринок моделі Polestar 2 та 3. У першому випадку мова піде про седан, який конкуруватиме з Tesla Model 3, а в другому про середньо розмірний позашляховик.  

Модель Polestar 1 анонсована як Electric Performance Hybrid, тому нікто зприсутніхна презентації не здивувався, коли шведи розповіли про склад двигунів та технічні характеристики новачка. Отже, купе живиться від 2-літрового бензинового агрегату та електромотора, які у сумі видають біля 600 к.с. та 1000 Нм крутного моменту. На електриці купе зможе проїхати лише 100 км, а використовуючи бензиновий двигун загальний шлях без дозаправки сягатиме 500 км.

Дизайн екстер’єру Polestar 1 вишуканий та елегантний! Дизайнери змогли передати атмосферу флагманського седану Volvo S90 нового покоління та додати образу купе ексклюзивного присмаку. Салон Polestar 1  побудовано за формулою 2 + 2  і це означає зменшення простору на задньому ряді сидінь, які і без того відпрофельовано для двох невисоких пасажирів. Невідстає від зовнішності і технічна складова моделі. Так у порівняні з седаном вдалося зменшити споряджену масу машини на цілих 320 кг за рахунок використання вуглецевого волокна.

Інтер’єр Polestar 1 за якістю матеріалів обробки та збирання нічим не поступається більш іменитим європейським брендам.

Механізм реалізації нового купе побудовано за принципом лізінга, який передбачає заміну старого авто на новий через декілька років користування. Така система дуже зручна та дає можливість постійно володіти свіжими моделями автомобілів. За попередньою інформацією, виробник спробує реалізувати у перший рік виробництва біля 500 екземплярів Polestar 1…

 

 

23.10.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Шведи експериментують з гібридним купе під назвою Polestar 1

Політика конфіденційності